Opening dansstudio Bounce

02 september 2006

PAPENDRECHT - Voor dansstudio Bounce ging op zaterdag 2 september een langgekoesterde wens in vervulling. Op een nieuwe locatie openden Kitty van Veen (op de foto links) en Debra Bounin die dag met trots hun nieuwe studio.

Bounce biedt een breed scala aan (dance)lessen voor jong en oud. Voor de allerjongsten (vanaf 3 jaar) is er Kidsdance. Bij de wat oudere kinderen is streetdance , breakdance en gogodance zeer populair. Voor de oudere jongeren zijn er diverse lessen zoals bootcamp, steps en bodyshape. De lessen gaan maandag 4 september van start.

Keihard hebben zij er samen aan gewerkt. Twee jaar geleden ging Bounce in Papendrecht van start, maar een eigen locatie ontbrak nog. Kitty en Debra gaven al die tijd les op diverse locaties. Na een aantal goede gesprekken met medewerkers van de gemeente Papendrecht en wethouder A. van Leeuwen kwam dan toch het verlossende woord: Bounce kon zich vestigen in de voormalige Jan Ligthartschool aan de Pieter Zeemanlaan 37. Dolblij zijn de dames van Bounce nu hun droom eindelijk gerealiseerd werd.

Er direct intrekken was er helaas niet bij: ze hebben deze zomer weken lang keihard geklust om er een mooie studio van te maken. De school was vroeger in gebruik door Activiteitencentrum Papendal, die drie jaar zijn vertrokken. Sindsdien stond de school leeg. Er moest dan ook heel wat stof en spinnenrag worden verwijderd en ook waren er onder andere een aantal gebroken ruiten die vervangen moesten worden om er een goede ruimte van te maken.
Hoe lang ze nog de nieuwe ruimte nog kunnen huren van de gemeente is onzeker, want het is nog niet bekend wat voor bestemming deze uiteindelijk zal krijgen. Desondanks blijven de dames vol goede moed en kijken ze uit naar het nieuwe seizoen!

Kijk voor meer informatie over dansstudio Bounce op www.dansstudiobounce.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.