Auto-ambulance betrokken bij (poging) diefstal personenauto

10 februari 2015

PAPENDRECHT - De afgelopen week is er op de Vrijheer van Eslaan, bij de Sterflat geprobeerd een personenauto te stelen. Hiervoor werd een zogenoemde 'auto-ambulance' gebruikt. Doordat de eigenaar bij zijn auto kwam, is deze diefstal niet gelukt. De auto bleek inmiddels wel voorzien van een spanband aan de vooras en een doorgeknipte handremkabel. De eigenaar van deze auto zag de auto-ambulance bij zijn auto staan, maar legde op dat moment niet de link met poging diefstal.

Afgelopen nacht is er op P.J. Oudstraat een personenauto gestolen. Mogelijk dat bij deze autodiefstal ook een auto-ambulance is
gebruikt. Opvallend is dat het in beide gevallen om een Volkswagen ging.

Heeft u iets gezien wat met de diefstal te maken kan hebben, bel dan met de Politie via 0900-8844.

De Politie vraagt alert te zijn op auto-ambulances. Bel 112 als u het niet vertrouwt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.