Overhandiging cheque aan Spieren voor Spieren door PKC A1 en A2

09 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Overhandiging cheque aan Spieren voor Spieren door PKC A1 en A2

PAPENDRECHT - Sinds het begin van de veldcompetitie 2012-2013 hebben de A1 en A2 van PKC een opvallend logo op hun kleding: Spieren voor Spieren. Beide teams zijn toen compleet in het nieuw gestoken met onder andere inschietshirts, wedstrijdkleding en trainingspakken.

De sponsoring van deze teams wordt mogelijk gemaakt door Bouwpastoor Projectmanagement uit Papendrecht. Op deze manier wil dit bedrijf praktisch vorm geven aan het gegeven: “maatschappelijk verantwoord ondernemen”.

Gedurende de looptijd van de overeenkomst (3 jaar) zullen de succesvolle PKC-junioren via Bouwpastoor jaarlijks een cheque aan Spieren voor Spieren overhandigen.

Op zaterdag 7 februari jl. is na afloop van de wedstrijd PKC A1 - Dalto A1 de derde jaarlijkse cheque van € 2.500,= overhandigd aan Spieren voor Spieren. De cheque werd uitgereikt door Amber Kornet, speelster van A1. Namens Spieren voor Spieren waren broer en zus Jesse en Esmay Klompenhouwer, ambassadeurs van Spieren voor Spieren in Zuid-Holland, aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen.

Als klap op de vuurpijl maakte voorzitter Bertjan Scheepsbouwer bekend dat Bouwpastoor Projectmanagement doorgaat met de sponsoring van de A1 en A2 van PKC/SWKGroep. De verlenging heeft een looptijd van 1 jaar, met een optie voor nog 2 jaar. Ook zal de steun aan Spieren voor Spieren een vervolg krijgen.
PKC is Herman en Lidy de Jong van Bouwpastoor dankbaar voor het vertrouwen en de voortzetting van het huidige contract.

PKC A1:
De A1 van PKC/SWKGroep is een uitstekend uithangbord voor dit goede doel: de afgelopen jaren werden diverse landstitels en bekers veroverd. Zowel in 2011, 2012 als in 2013 werden zij bijvoorbeeld landskampioen in de zaal in een bomvol Sportpaleis Ahoy.

Spieren voor Spieren:
Kinderen willen spelen, sporten en... dromen over hun toekomst. Voor heel veel kinderen met een spierziekte is deze toekomstdroom erg onzeker. Spieren voor Spieren wil deze kinderen weer uitzicht geven op een kansrijke toekomst door structureel onderzoeksprojecten te financieren die helpen om spierziekten bij kinderen beter te behandelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.