Het PAB stelt vragen over de Mobiele betoncentrale op terrein Rivierendriesprong

06 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Het PAB stelt vragen over de Mobiele betoncentrale op terrein Rivierendriesprong

PAPENDRECHT - De PAB-fractie liet ons het volgende bericht toekomen: "Op de bewonersavond voor de omwonenden van De Rivierendriesprong op 4 februari jongstleden gehouden in het gemeentehuis verklaarde de afgevaardigde van De Rivierendriesprong, heer A.J. van der Heul gezeten naast wethouder Koppenol dat er op het terrein van De Rivierendriesprong aan de Noordhoek al enige tijd een mobiele betoncentrale in werking is.

Dit is voor onze PAB-fractie een geheel nieuw feit en heeft ons zeer verrast. Dit is door de wethouder niet gecommuniceerd met de raadsleden cq. leden van de commissie Ruimte waarin het dossier De Rivierendriesprong wordt behandeld, ook niet in de laatste vergadering van de commissie Ruimte van 7 januari jongstleden.

De PAB-fractie heeft hierover de volgende vragen.
1. Waarom is dit niet gecommuniceerd met de raadsleden cq leden van de commissie Ruimte? Immers zoals bekend ligt de realisatie van een betoncentrale zeer gevoelig.
2. Een mobiele betoncentrale is vergunningplichtig (zie bijlage Staatscourant). Is voor de mobiele betoncentrale vergunning verleend? Zo ja, wanneer is de benodigde vergunning verstrekt? Bij deze tevens het verzoek een afschrift van de vergunning voor de mobiele betoncentrale aan onze fractie per omgaande te doen toekomen.

Wij verwachten een voortvarende beantwoording van deze 3 simpele vragen." Aldus het PAB.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.