Bezwaarschrift van het P.O.R. over verleende vergunning Rivierendriesprong

22 december 2014
Bezwaarschrift van het P.O.R. over verleende vergunning Rivierendriesprong

PAPENDRECHT - Het 'Platform Overlast Rivierendriesprong' (Het P.O.R.) maakt zich grote zorgen over de gevolgen van het puinbreken door het bedrijf 'De Rivierendriesprong' Door de gemeente is op 3 december jongstleden bekendgemaakt dat er besloten is om een omgevingsvergunning te verlenen per 28 november 2014.

Van het P.O.R. ontvingen hierover we de volgende vraag: 

"Geachte heer, mevrouw,
Hierbij ontvangt u een bezwaarschrift tegen de onlangs aan de R3S verleende Omgevingsvergunning. Wij willen u vragen om, als u het eens bent met de inhoud, uw gegevens in te vullen en het bezwaarschrift te ondertekenen. Iedereen in uw gezin mag een bezwaarschrift indienen, dat u dat weet.
 
Ook mag u natuurlijk uw eigen bezwaarschrift opstellen. Het bezwaarschrift moet vóór 4 JANUARI zijn ingediend.
 
U kunt het:
* AANGETEKEND opsturen aan de gemeente OF
* Scannen en mailen aan Overlastr3s@gmail.com OF
* In de brievenbus doen op Randwijk 143 of Frederik van Eedenstraat 9
 
Commissie Ruimte vergadering: Zoals u misschien weet zal er op 7 januari weer een Commissie Ruimte vergadering zijn, waarvoor u bent uitgenodigd. (Klik hier voor de uitnodiging).
 
Met vriendelijke groet,
Platform Overlast Rivierendriesprong"


Klik hier om het bezwaarschrift te downloden.

 

 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.