Platform Overlast Rivierendriesprong roept mensen op petitie te tekenen

28 november 2014
Platform Overlast Rivierendriesprong roept mensen op petitie te tekenen

PAPENDRECHT - Het platform 'Overlast Rivierendriesprong' gaat gewoon door met de strijd; hun nieuwste wapen is een petitie. Hiermee hopen zij heel veel steun te krijgen en binnenkort hopen zij ook alle ondertekende brieven van deze petitie uitgeprint aan de wethouder te kunnen overhandigen;

Het Platform laat het volgende weten: "Om nog maar weer eens uw geheugen op te frissen: Puinverwerkend bedrijf krijgt alle ruimte nabij (op 50 meter afstand) van woonwijk."

Verder stellen zij: "De Gemeente Papendrecht is van zins om het bedrijf de Rivierendriesprong een allesomvattende milieuvergunning te verlenen, waarbij het de bedoeling is om een betoncentrale neer te zetten en hierbij zal dagelijks en de hele dag een puinbreker in de open lucht in werking zijn. Dit is alleen mogelijk wanneer het College (Wethouder Koppenol) opdracht geeft om het milieucategorieniveau te verhogen van 3.1 naar 4, zodat de Gemeente kan blijven profiteren van de voordelen van een zakelijke overeenkomst met dit bedrijf. Het gevolg zal zijn nog meer stof, nog meer vervuiling, nog meer geluidsoverlast en verkeer. Er zijn veel gevallen in de wijk bekend van ademhalings- en hart en longproblemen. Dit is absoluut te wijten aan het vele grof en fijnstof op deze locatie. Het verlenen van deze nieuwe vergunning willen wij ten allen tijde voorkomen en eigenlijk zien wij uitplaatsing van het bedrijf als enige goede en blijvende oplossing van het probleem. Wij werken er hard aan om dit te realiseren, maar dit kan niet zonder uw steun! Bij voorbaat onze hartelijke dank."

"Het laatste nieuws: Alle verbeurde dwangsommen blijken plotseling verlopen te zijn verklaard...."

Het Platform 'Overlast Rivierendriesprong' roept u dan ook op: "Geeft u alstublieft uw steun aan de omwonenden en onderteken deze petitie:

http://www.petities24.com/steun_strijd_milieuoverlast_door_rivierendriesprong_papendrecht


Nog een informatiebron hierover: Facebook: https://www.facebook.com/pages/Platform-Overlast-Rivierendriesprong/557797454365191?sk=timeline

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.