Kinderdisco met speciale politie actie

05 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Kinderdisco met speciale politie actie

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval organiseert op 6 februari a.s. weer een kinderdisco (voor kids van 6-12 jaar).

Speciaal in aanloop naar deze disco heeft Interval samen met de Politie Papendrecht woensdag 4 februari een actie op touw gezet waarbij extra aandacht gevraagd wordt om met goede (werkende) verlichting te fietsen (’s ochtends vroeg en ’s avonds).

Kinderen kregen de gelegenheid om met de politiemotor en/of auto op de foto te gaan. Aangezien "verlichting" het thema was werden er door de politie ook informatieflyers en politielampjes uitgedeeld.

Foto's: Pieter van den Berg.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.