Zomerpretdagen bij Interval

23 augustus 2013
Zomerpretdagen bij Interval

PAPENDRECHT - Vanaf maandag 26 augustus tot vrijdag 30 augustus 2013 organiseert Jeugdcentrum Interval de zomerpretdagen. Interval is die week elke dag geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. Maandag 26 augustus om 10.00 uur zal burgemeester De Bruin op een feestelijke wijze de zomerpretdagen openen.  Zomerpretdagen bij Interval 

Tijdens de zomerpretdagen kunnen kinderen o.a. hutten bouwen op de gemeentewerf. Wethouder Kees Koppenol beloont vrijdag 30 augustus de mooiste hut met een prijs. Verder zijn er in Jeugdcentrum Interval verschillende activiteiten beschikbaar als dans workshops,knutselen, figuurzagen, schminken, gamen en film kijken. Ook RTV Papendrecht is aanwezig om kinderen te leren filmen of radio te maken. 
 
Kosten
De entree voor één dag is 2,50 euro, voor de gehele week 10,00 euro. 
 
Kijk voor meer activiteiten op de website van Interval. Wil je meer informatie? Stuur dan een email naar interval@papendrecht.nl of bel 078-7708165. 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.