Verdiende winst Des'72 A1 tegen HWC A1

03 februari 2015 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De wedstrijd Des' 72 A1- HWC A1 van 1 februari 2015 was toch wel een subtopper.

Het was een wedstrijd die aardig gelijk opging, de 1e helft was een helft met allerlei ups en downs. De spelers van Des sloten de 1e helft af met een 15-10 ruststand. De 2e helft was ook weer zo'n helft met allerlei ups en downs.

De 2e helft was wel iets hectischer, met hier en daar een opstootje, maar over het algemeen was het een sportieve wedstrijd.

Scheidsrechter Marko Bakema floot een sterke wedstrijd. De eindstand na 60 minuten spelen was 29-23. Een terechte uitslag, de A1 van Des' 72 was gewoon beter.

Foto's: Peter Verheijen. Zie voor volledige fotoreportage deze link)
Tekst: Nils Erkelens.