Primeur tijdens succesvolle 3e editie PapeCity Business Basketbal Cup

03 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Primeur tijdens succesvolle 3e editie PapeCity Business Basketbal Cup

PAPENDRECHT - Vrijdagavond 30 januari heeft basketbalvereniging Flush’72 uit Papendrecht voor de derde keer het bedrijven basketball toernooi ‘PBBCup’ georganiseerd.

In het tot basketbal-arena omgetoverde nieuwe Sportcentrum, speelde ruim 88 mixed basketballers van 12 bedrijven op vier basketbal velden een spectaculair toernooi. Na een zinderende finale kwam het team van Jan Blokland’s AAA Pumps & Parts als winnaar uit de bus, Michel Zegelaar’s Security Management Group kwamen in de laatste minuten net iets tekort. Met ruim 200 bezoekers is de PBBCup inmiddels aan het uitgroeien tot een begrip in de regio.

De PPBCup toont aan dat basketbal in Papendrecht leeft. De club groeit en tijdens het toernooi hebben wethouder Koppenol en het bestuur van Flush’72 de intentie uitgesproken om met elkaar een basketbal interland of rayon-finale naar het sportcentrum in Papendrecht te gaan halen. De inschrijving voor de 4e editie van de PBBCup zijn inmiddels een feit. Meer info en foto’s: www.flush72.nl

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.