Aanleg gestart van honden uitrengebied achter Pelsertflat

15 juli 2013

PAPENDRECHT - De Gemeente Papendrecht is vanmorgen in de Westpolder gestart met de aanleg van een nieuw uitrengebied voor honden.
 
Het eerste toegangshekje is nu geplaatst.
 
Op het grasveld achter de Pelsertflat kunnen honden straks veilig los lopen, zonder dat het gevaar bestaat dat ze de dijk op kunnen rennen zoals nu het geval is. Ook is de verwachting dat de hondenpoep niet meer over het hele grasveld ligt verspreid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.