Diefstal autovelgen bij Pelsertflat

12 november 2012
Diefstal autovelgen bij Pelsertflat

PAPENDRECHT - Afgelopen week is getracht een complete wielenset te stelen van een  geparkeerd staande auto op het parkeerterrein van de Pelsertflat aan de Rembrandtlaan. De wielmoeren aan de linkerzijde waren losgedraaid. Vermoedelijk zijn de daders gestoord en is het daarbij gebleven, de niets vermoedende eigenaar is met zijn auto gaan rijden en merkte gelukkig direct dat er iets mis was.

De andere nacht kwamen de dieven terug om hun werk alsnog af te maken, maar toen ze aan de rechterzijde bezig waren om de wielbouten los te draaien, werden ze door de eigenaar betrapt.

Direct is de politie ingeschakeld, deze vertelde dat dit soort praktijken eerder ook op de Lisdreef hebben plaats gevonden, en dat het daar wel gelukt was om alle vier de wielen te ontvreemden.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.