Masterwedstrijd in Sportcentrum Papendrecht

02 februari 2015 door Hennie van der Zouw
Masterwedstrijd in Sportcentrum Papendrecht

PAPENDRECHT - Zondag 8 februari wordt in het nieuwe Sportcentrum Papendrecht voor de eerste keer een masterwedstrijd georganiseerd door de regio in samenwerking met zv de Geul. Bij deze wedstrijd zullen zwemmers vanaf 20 jaar aan de start verschijnen maar ook zwemmers van 60 jaar en ouder zijn geen uitzondering. Het belooft een mooie wedstrijd te worden in het nieuwe 8 banenbad met elektronische tijdwaarneming.

Masterzwemmen is bij de Geul een snel groeiende afdeling bestaande uit oud-wedstrijdzwemmers maar ook mensen die pas op latere leeftijd ontdekken hoe leuk zwemmen is. Mede omdat zwemmen weinig blessures kent kunnen ook ouderen het lang blijven doen. Iedereen kan trainen en/of wedstrijden zwemmen op zijn of haar eigen niveau.

Iedereen die zelf wil zien hoe het er aan toe gaat tijdens een masterwedstrijd is van harte welkom op 8 februari in het nieuwe bad. Het inzwemmen is om 14:30 uur, de wedstrijd zelf begint om 15:00 uur en de toegang is gratis. Tijdens de wedstrijd zal ook de verenigingsruimte van De Geul geopend zijn. Hier kunt u terecht voor een drankje en vanuit deze ruimte heeft u een prachtig zicht op het bad en de wedstrijd.
Voor meer informatie over masterzwemmen kunt u terecht op www.zvdegeul.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.