Forse schade na inbraak woning Rembrandtlaan

01 februari 2015
Forse schade na inbraak woning Rembrandtlaan

PAPENDRECHT - Bij een woning aan de Rembrandtlaan is zondagavond 1 februari ingebroken. Een grote kei is door een glazen voordeur gegooid. De inbreker ging er met een nog onbekende buit vandoor.

De politie kwam met spoed ter plaatse, startte een zoekactie en riep via Burgernet op om uit te kijken naar een man, 18-25 jaar, normaal postuur, zwarte jas/witte broek of andersom, capuchon, weggelopen richting het Vondelpark / Scheidinglaan. De zoekactie leverde niets op.

De politie is op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben, dat met de inbraak te maken kan hebben. Tips zijn welkom via tel. 0900-8844.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.