Passagier slaat op de vlucht na aanrijding

31 januari 2015
Passagier slaat op de vlucht na aanrijding

PAPENDRECHT -  Vrijdagmiddag 30 januari heeft er een kleine aanrijding plaats gevonden op de Veerweg ter hoogte van het sportcentrum.

Direct na de aanrijding sloeg een passagier uit de groene auto op de vlucht. Het is onduidelijk waarom de man vluchtte. De politie heeft de bestuurder en zijn auto meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek.

Bij de aanrijding zijn geen gewonnen gevallen.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.