Leerlingen De Lage Waard lezen voor aan kinderen Constantijnschool

30 januari 2015
Leerlingen De Lage Waard lezen voor aan kinderen Constantijnschool

PAPENDRECHT - Vanwege de Nationale Voorleesdagen kwamen er op donderdag 29 januari leerlingen van De Lage Waard op de Prins Constantijnschool voorlezen.

In plaats van een les Nederlands lazen de leerlingen van 3 Atheneum de basisschoolkinderen voor. In iedere klas las een duo studenten een boek voor, de docente Nederlands van de groep, mevrouw Leeuwenstein, deed dit in groep 8.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.