Internationale voetbalclinic op het Cruyff Court

29 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Internationale voetbalclinic op het Cruyff Court

PAPENDRECHT - In de voorjaarsvakantie organiseert de gemeente Papendrecht i.s.m. Kor Houweling (Ubabalo) en Bastiaan Manschot (Athletes in Action) een internationale voetbalclinic op het Cruyff Court in Papendrecht.

Deze clinic vindt plaats op maandag 23 februari 2015 van 14.00 tot 16.00 uur. De voetbalclinic is bedoeld voor kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisschool en wordt gegeven door een zaalvoetbalteam uit Moldavië, die spelen in de hoogste divisie van de zaalvoetbalcompetitie.

Het team vertegenwoordigt Athletes in Action, een organisatie die werkt vanuit een christelijk standpunt. Na de clinic, is het mogelijk kennis te maken met het voetbalteam uit Moldavië.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.