Cruyff Court Papendrecht zoekt versterking

30 oktober 2009
Cruyff Court Papendrecht zoekt versterking

PAPENDRECHT - Een Cruyff Court is het aloude trapveldje in een modern jasje. Het is een ontmoetingsplek, een plaats om veilig te kunnen sporten en een plek waar thema’s als gezondheid, integratie, samen spelen en respect voor elkaar centraal staan.

De gemeente Papendrecht heeft sinds 2008 een Cruyff Court in de jonge wijk Oostpolder. Met de Johan Cruyff Foundation heeft de gemeente Papendrecht de overeenkomst elk jaar 7 toernooien/activiteiten op het Cruyff Court Papendrecht te organiseren, zoals het G-toernooi (i.s.m. Tandem Support) en het 6 vs 6 straatvoetbaltoernooi voor basisscholieren uit groep 7 en 8.

Woon je in Papendrecht, houd je van sport en lijkt het je leuk om voor het Cruyff Court aan de slag te gaan? Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Heidy van Dam, tel: 641 83 12 of e-mail: h.vdam@papendrecht.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.