Sport- en Speldag op Cruyff Court

25 juli 2008

Papendrecht - Vier enthousiaste bewoners van de wijk Oostpolder organiseren op eigen initiatief een sport- en speldag op woensdag 27 augustus 2008. Alle Papendrechtse kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn die middag van harte welkom op het Cruyff Court aan de Oostkil. Initiatiefnemers Jacinta Bernardina, Ailly Luciano en Rob en Saar Houwaart (zie foto) hebben er vreselijk veel zin in. Zij vonden al een aantal Papendrechtse bedrijven bereid om op een of andere manier hun medewerking te verlenen. Wat aanvankelijk was opgezet als een wijkactiviteit kan mede hierdoor uitgroeien tot een grootse kinderfestiviteit voor heel Papendrecht.

Een overzicht van wat kinderen onder meer kunnen verwachten:

  • Minstens 4 springkussens (beschikbaar gesteld door Tuincentrum Papendrecht, Opel Centrale, Klop Woonwinkel en Wok of Planet)
  • Voorleeshoek (verzorgd door boekhandel De Meent)
  • Een grabbelton vol verrassingen, beschikbaar gesteld door Pon Power
  • Een hindernisbaan, beschikbaar gesteld door Vego
  • Diverse spelattributen, beschikbaar gesteld door gemeente Papendrecht en wijkplatforms Papendrecht 
  • Laat je fotograferen door Foto Schievink
  • Supermarkten C1000, Albert Heijn, MCD, Van Os Groente en Fruit, Bakker Klootwijk, McDonald’s Alblasserdam en Prego ijs zorgen voor allerlei lekkers voor de kinderen.
  • Jeugdcentrum Interval zorgt voor voldoende vrijwilligers.
  • Delifrance verzorgt in samenwerking Preventieve Bedrijfs Gezondheids Zorg een lunch  voor de vrijwilligers en
  • Kwalitaria sponsort nog eens het avondeten.

Meld je vóór 18 augustus aan bij S. Houwaart (tel. 078-8445583) of bij J. Bernardina (tel. 078-8449748) of mail naar info@pbgz.com en vermeld ‘Sport- en Speldag Cruyff Court Papendrecht’, je naam en je leeftijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.