B-Drechtsteden, gewoon omdat geven loont

28 januari 2015 door Hennie van der Zouw
B-Drechtsteden, gewoon omdat geven loont

DRECHTSTEDEN - Dat is de filosofie van de leden van een nieuw zakelijk netwerk in de Drechtsteden. Onder de naam B-Drechtsteden start een unieke samenwerking tussen directieleden, managers en ondernemers. Uniek omdat deze samenwerking is ontstaan vanuit de intentie elkaar belangeloos te willen helpen. Uniek ook omdat aan het lidmaatschap geen kosten verbonden zijn.

Deelname is vrijwillig, maar niet vrijblijvend.

Alle deelnemers van B-Drechtsteden komen uit een specifieke branche, of vertegenwoordigen een specifieke expertise. Door deze spreiding ontstaat er een “kruisbestuiving” die branche overstijgend is. Bovendien is er geen onderlinge concurrentie want iedere deelnemer vertegenwoordigd allen zijn branche.

De leden van B-Drechtsteden komen 1x per maand samen, op de laatste woensdag van de maand. De bijeenkomst is altijd een combinatie van het aangename en het nuttige. Zo wordt samen om 7 uur in de ochtend het ontbijt genuttigd terwijl er gelijktijdig een presentatie van een onderneming of themabespreking plaatsvindt. De bijeenkomsten zijn altijd om 08.30 uur afgelopen zodat iedereen met nieuwe inspiratie kan starten met zijn of haar werkdag.

Het initiatief van B-Drechtsteden komt van Jan Brand van B-On-The-Move en van Frits Feenstra van Blueoranges, Beide ondernemers signaleerden dat er behoefte is aan een samenwerking van gelijkgestemden, zonder dat daar direct een contributie of een factuur tegenover staat, een samenwerking waarbij ondernemers andere ondernemers willen helpen, gewoon omdat helpen loont.

Er zijn nog een beperkt aantal posities beschikbaar, voor aanvullende informatie of aanmelding neem dan contact op met Jan Brand, jan.brand@bonthemove.nl of Frits Feenstra frits.feenstra@blueoranges.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.