Witte brug heeft zijn naam weer terug

08 december 2014
Witte brug heeft zijn naam weer terug

PAPENDRECHT - De nieuwe Wittebrug heeft afgelopen week zijn naam weer terug gekregen. Langs de brug zijn randelementen aangebracht waar de naam Witte Brug Papendrecht in staat.

Na het aanbrengen van de bogen, zijn ook de hangstaven geplaatst, en is de voertuigkerende leuning aangebracht. Als de weersomstandigheden goed blijven zal de brug dinsdag 9 december worden voorzien van een éérste asfaltlaag.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.