Turnsters Olympia naar de volgende ronde

26 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Turnsters Olympia naar de volgende ronde

PAPENDRECHT - Zaterdag 25 januari turnden Britt Kok en Anna den Boef van GV Olympia Papendrecht hun eerste districtswedstrijd in Amsterdam. Zij turnen dit jaar voor het eerst in de categorie instap N2 en dat betekent dat zij mee mogen doen aan deze districtswedstrijd. Britt turnde een mooie vloeroefening en kreeg daarvoor 10,40.

Anna viel op vloer bij haar overslag wat veel punten kostte: 8,30. Op balk liet zij echter een prima oefening met de radslag en de handstand zien en kreeg daarvoor 10,95. Op sprong behaalden beide turnsters een prima score in de 12 punten. Hiermee haalden zowel Anna als Britt voldoende punten om door te stromen naar de volgende wedstrijd in maart die dienen als voorrondes voor de nationale kampioenschappen. Aanstaande zaterdag hebben zij alweer hun volgende wedstrijd. Dan wordt in het Rayon Dordrecht de eerste turncompetitie gehouden: een teamwedstrijd tussen verenigingen.

Op de foto: Britt Kok en Anna den Boef plaatsen zich voor de volgende ronde

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.