Wethouder Koppenol geeft startschot eerste training ‘Beginnen met hardlopen’

19 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Wethouder Koppenol geeft startschot eerste training ‘Beginnen met hardlopen’

PAPENDRECHT - Zoals ieder jaar organiseert Atletiekvereniging Passaat een project voor mensen die (weer) willen beginnen met hardlopen. Wethouder sport van Papendrecht, Kees Koppenol, gaf afgelopen zaterdag het officiële startsein voor de eerste training.

Dankzij een geleidelijke opbouw en het bewust rustige tempo kunnen de deelnemers, zelfs als ze jarenlang niet gesport hebben, over 15 weken trots meedoen aan de 5 km tijdens de Lenteloop in Papendrecht. Voor diegenen die al loopervaring hebben is er een trainings-programma voor deelname aan de 10 km.

De trainingen worden gegeven vanuit de prachtige atletiekaccommodatie aan de Andoornlaan  in Papendrecht, elke zaterdagochtend om 10.00 uur en op dinsdag- en donderdagavond om 20.00 uur.

U kunt de hele maand januari nog probleemloos instromen, neem contact op met Gert Schut, tel. 06-23248850 of via de mail gschut@telfort.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.