Duane van Dijkhuizen, Nederlands kampioen polsstokhoogspringen

19 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Duane van Dijkhuizen, Nederlands kampioen polsstokhoogspringen

PAPENDRECHT - Op 17 januari heeft Duane van Dijkhuizen, oud-leerling van de Knotwilg en tegenwoordig studerend aan het Johan de Witt gymnasium de nationale titel behaald  Hij deed dat in Apeldoorn op het onderdeel polsststokhoogspringen in de categorie junioren D.

Duane, een getalenteerd atleet is zijn sportieve carrière begonnen bij AV Passaat, maar is nu lid van AV Parthenon waar hij 2 keer per week traint onder leiding van uitstekende trainers.

Daarnaast krijgt hij ook specifieke polsstoktraining van Rik van Leeuwen, zelf een oud-kampioen evenals Ricardo Hill die hem de fijne kneepjes van sprinten bijbrengt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.