Geul zwemmers bij Regiokampioenschappen

12 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Geul zwemmers bij Regiokampioenschappen

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Afgelopen weekend werden in Alblasserdam de Regiokampioenschappen korte baan gehouden. Deze wedstrijd werd gezwommen in het 25 meterbad en er waren door de Regio vooraf limieten gesteld  waaraan voldaan moest worden om mee te kunnen doen dus deelname was al een prestatie op zich. Tussen de snelste zwemmers van de Regio hield een kleine groep Geul zwemmers zich goed staande.
De meest succesvolle zwemmer in deze groep was Alex Schelvis, uitkomend in de categorie heren.

Op de 100 vlinder zwom hij naar een mooie 2e plaats en op de 200 vrij, de 200 rug en de 100 rug pakte hij een bronzen medaille. De 100 vrij leverde hem een 6e plaats op. Ook Zoë van Gool was goed op dreef bij meisjes jeugd, zij zette al haar starts om in een persoonlijk record. Op de 200 rug werd ze 8e, op de 100 rug 9e en op de 100 vlinder zwom ze naar een hele mooie 3e plaats.

In de categorie meisjes junioren 3 zwom Sam IJzerman naar een 4e plaats op de 100 vrij, een 6e plaats op de 100 school, een 5e plaats op de 200 school en een 7e plaats op de 200 vrij. Esmée Roodenburg slaagde erin om twee PR’s op de klokken te zetten, op de 200 school leverde dat haar een 12e plaats op en op de200 vrij een 9e plaats. Op de 100 vlinder werd Esmée 12e, op de 100 vrij 11e en op de 100 rug 13e.  Iris van Valen zwom bij meisjes senioren naar plaats 13 op de 100 school.

Bij de jongens zwom Aidan van Gool in de categorie junioren 3 naar een 13e plaats op de 200 vrij en een 11e plaats op de 100 vrij. In de categorie jongens jeugd was er op de 200 vrij een PR en een mooie 6e plaats voor Max Muller, Ben Muller werd hier 11e. Op de 100 vlinder zwom Ben naar een 6e plaats. Op de 100 vrij werd Ben 7e, de 8e plaats was voor Bas van Middelkoop in een PR en Max Muller zette weer een PR op de klokken en werd 9e. Op de 100 rug zette Max de 6e tijd neer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.