Burgemeester De Bruin: sta voor de vrijheid van meningsuiting en ga naar de demonstratie in Rotterdam

08 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Burgemeester De Bruin: sta voor de vrijheid van meningsuiting en ga naar de demonstratie in Rotterdam

PAPENDRECHT - Naar aanleiding van de aanslag in Parijs roept burgemeester C.J.M.  de Bruin iedereen in Papendrecht op vanavond naar de vreemdzame demonstratie in Rotterdam te gaan. De demonstratie is uit solidariteit met de Parijzenaren en voor de vrijheid van meningsuiting, niet gericht tegen iets of iemand, maar voor de grondrechten vrijheid van meningsuiting, respect en verdraagzaamheid.

Burgemeester De Bruin: “Dit is een aanslag op de vrije pers en op de mensen die deze vrijheid verdedigen, de politie. Dit raakt ons allemaal en ik vind het belangrijk om op te staan voor onze grondrechten.”

Papendrechters zijn welkom om 16.30 uur naar het gemeentehuis te komen, waar burgemeester De Bruin zijn steun voor de vrijheid van meningsuiting zal uitspreken. Daarna zal een bus naar Rotterdam vertrekken. Voor de gelegenheid is het mogelijk om vrij te parkeren in de blauwe zone na 15.00 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.