Wasko Kinderopvang stunt met 1 maand gratis opvang

06 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Wasko Kinderopvang stunt met 1 maand gratis opvang

PAPENDRECHT - Het nieuwe jaar begint goed bij Wasko Kinderopvang. In de eerste drie maanden van het jaar krijgen nieuwe klanten een maand gratis opvang. De afgelopen jaren is de kinderopvang als sector gekrompen. “Wij geloven dat we in 2015 met z’n allen weer uit de dip komen, dus geven we als extra stimulans een maand gratis opvang” , legt Mieke van der Linden uit.

In beweging
Mieke van der Linden startte een jaar geleden bij Wasko als directeur-bestuurder. In dat jaar heeft ze Wasko behoorlijk in beweging gezet. “Mieke toont lef en ondernemerschap en brengt de organisatie op een hele positieve manier in beweging”, vertelt Marina van Etten, hoofd bedrijfsvoering van Wasko. “Vorig jaar hebben we een ingrijpende reorganisatie gehad en daar waren we allemaal een beetje van onder de indruk. Nu zien we de toekomst weer met
vertrouwen tegemoet.”

Meer flexibiliteit
Wasko is als organisatie goed door de crisis gekomen. Van der Linden: “We zijn een gezond bedrijf met een goede basis en daar kunnen we op verder bouwen.” Het afgelopen jaar heeft Wasko gewerkt aan meer flexibiliteit. “Kinderen kunnen bij Wasko hun eigen ontbijtje eten als het nodig is en er zijn mogelijkheden om kinderen eerder te brengen of later op te halen. Ook in het aantal uren dat ouders bij ons willen afnemen zijn we flexibeler dan voorheen.  We bieden steeds meer maatwerk.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.