AV Passaat organiseert 'Beginnen met hardlopen'

05 januari 2015 door Hennie van der Zouw
AV Passaat organiseert 'Beginnen met hardlopen'

PAPENDRECHT - Op 17 januari 2015 start bij Atletiekvereniging Passaat in Papendrecht het jaarlijkse project Beginnen met hardlopen. Dit is bedoeld voor iedereen die wil beginnen met hardlopen, of al enige ervaring heeft. Na 15 weken kunt u 5 kilometer aan één stuk hardlopen.

Voor iedereen een geschikte trainingsgroep
U traint in groepen onder leiding van gediplomeerde trainers en begeleiders. Voor iedereen is er een groep met een voor u geschikt tempo. Niemand blijft alleen achter. Doel van het project is om gezamenlijk deel te nemen aan de Lenteloop op 9 mei 2015.

Succesvol
Het loopgroepproject van AV Passaat behoort tot de meest succesvolle van Nederland. Van de mensen die aan het project beginnen doet zeker 75% mee aan de Lenteloop.

Meerwaarde door fysiotherapeut
Bij de start van het project ontvangt u nuttige informatie van een fysiotherapeut, waar u zo nodig later terecht kunt als u onverhoopt toch een blessure heeft. Een belangrijke meerwaarde is de begeleiding door een altijd aanwezige hersteltrainer. Deze geeft u adviezen hoe u minder belastend kunt hardlopen en eventuele pijntjes kunt verhelpen. De inzet is erop gericht om u zo mogelijk van uw klachten af te helpen en op een verantwoorde manier weer in te laten stromen in de groepen.

Een totaalpakket
Als u deelneemt aan dit project traint u de eerste twee weken gratis mee, waarna u zich voor twee kwartalen inschrijft als lid van Passaat. Hierbij is inbegrepen: drie trainingen per week,  de inschrijfkosten voor de Lenteloop, een functioneel hardloopshirt, een loopdiploma en een groepsfoto. De trainingen voor dit project zijn steeds op zaterdagochtend, dinsdagavond en donderdagavond. Na het project kunt u uiteraard lid blijven van Passaat om uw opgebouwde conditie en loopvermogen bij te houden of verder te ontwikkelen.

Informatiebijeenkomst op 10 januari 2015
Op zaterdag 10 januari 2015 is er om 10.00 uur in het clubgebouw van AV Passaat aan de Andoornlaan 38 te Papendrecht een informatiebijeenkomst waar u uitleg krijgt over het trainingsprogramma en over hardloopschoenen en –kleding. De trainers en een fysiotherapeut vertellen wat hardlopen doet met uw gezondheid en uw lijf en leden. Ook is er gelegenheid om uw vragen te stellen. U kunt dan ook al ter plaatse inschrijven.

De minimumleeftijd voor deelname aan het loopgroepproject is 16 jaar.
 
Ter plekke inschrijven
U kunt twee weken gratis meetrainen en daarna ter plekke inschrijven. Voor vragen kunt u mailen naar Gert Schut: gschut@telfort.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.