Start 2015 creatief bij VU

05 januari 2015 door Hennie van der Zouw
Start 2015 creatief bij VU

PAPENDRECHT - Volksuniversiteit Papendrecht start begin januari 2015 met een flink aantal creatieve cursussen. Zo kan men overdag terecht voor een cursus ‘Edelsmeden’ van 10 lessen, een cursus ‘Keramiek en boetseren’ van 10 lessen, een cursus ‘Beeldhouwen in speksteen’, een cursus ‘Bronsgieten’ van 5 lessen óf het ‘Schilderen van bloemen en organische vormen’ in 5 lessen.

Op de avonden kan men een ‘koe, varken of pinguïn van zelfhardende klei’ maken in 2 lessen, ‘Beeldhouwen in speksteen’ in 10 lessen, ‘Keramiek en boetseren’ in 5 lessen of een workshop XL-haken volgen op 1 woensdagavond.

Verder staat er op de avonden een cursus ‘Model- en portrettekenen’ in 6 lessen of ‘Schilderen met acryl voor beginners en lichtgevorderden’ gepland. Beide cursussen worden gegeven op de woensdagavonden en om de 14 dagen.

Voor zaterdag 17 januari staat er bovendien een gezellige workshopdag ‘Portretschilderen’ gepland.

Voor meer informatie over inhoud, tijden en prijzen kan men terecht op de website www.vupapendrecht.nl of bellen naar 078-6154764.
Uiteraard kan ook iedereen die pas later in het jaar wil beginnen of liever een taal leert, kookt of een anders soort cursus volgt op de website kijken wat er allemaal mogelijk is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.