Papendrecht promotie met oliebollen van Uljee

03 januari 2015

PAPENDRECHT - Bakkerij Uljee in Winkelcentrum Wilgendonk scoorde een 8,5 bij de AD Oliebollentest. Ze eindigden daarmee als achtste in de prestigieuze nationale top tien.

"Hebben jullie door deze hoge classering véél meer verkocht?" Het antwoord, met een brede glimlach, is bevestigend: "De omzet lag twee tot drie keer hoger dan het jaar ervoor", vertelt verkoopster Kayleigh Bolink.

Liefst 18.000 oliebollen gingen er over de toonbank. Op het middenplein winkelcentrum stond een aparte kraam om alle klanten snel te kunnen helpen. "Voor vaste klanten én voor mensen uit de regio, "Maar", zo voegt een collega toe, "er was ook een man uit Drente, die op weg was naar België, die speciaal bij ons langs kwam om onze oliebollen te kopen".

Pure Papendrecht promotie zou Burgemeester de Bruin dit waarschijnlijk noemen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.