Bewoners Guido Gezellestraat treffen bij thuiskomst enorme schade aan

01 januari 2015
Bewoners Guido Gezellestraat treffen bij thuiskomst enorme schade aan

PAPENDRECHT - Bij een vermoedelijke inbraakpoging in een woning aan de Guido Gezellestraat is gisterenavond of vannacht veel schade ontstaan. Door middel van een grindregel is geprobeerd een raam in de achtergevel kapot te krijgen. Het dievengilde slaagde er niet om zich toegang tot de woning te verschaffen.

De bewoners ontdekte de schade toen ze thuis kwamen van een gezellige oudjaarsavond. De politie vraagt mensen die mogelijk iets verdachts hebben gezien of gehoord zich te melden bij de politie 0900 - 8844.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.