Lisa Verdoorn start nieuw religieus radioprogramma: Geloof je het zelf?

29 december 2014 door Hennie van der Zouw
Lisa Verdoorn start nieuw religieus radioprogramma: Geloof je het zelf?

PAPENDRECHT -  Lisa Verdoorn, al 3 jaar werkzaam bij RTV Papendrecht, start een nieuw radioprogramma. Voor haar studie volgt zij de minor: Filosofie, levensbeschouwing en spiritualiteit. Voor deze minor moet zij een practicum volbrengen. Waar kan dit beter dan bij RTV Papendrecht?

Lisa heeft gekozen voor een radioprogramma dat actuele thema’s en verhalen over religies, geloof, spiritualiteit, kerk en maatschappij behandeld. Dit gebeurt door middel van reportages, interviews en debatten. Lisa gaat op zoek naar wat er speelt in Papendrecht op het gebied van religies en welk aanbod Papendrecht biedt en niet biedt. Daarnaast zoekt zij het grensvlak tussen kerk, geloof, cultuur, politiek en samenleving.

Naar de rubrieken wordt er ook verschillende muziek gedraaid zoals: religieuze orgelmuziek, gospel, opwekking, instrumentaal, meditatie en spirituele muziek, gospel, jazz, praise en klassiek. Een ruim aanbod en voor ieder wat wils.

Lisa is op zoek naar organisaties, gemeenschappen en instellingen die invulling kunnen geven aan haar programma bijvoorbeeld voor haar reportages, interviews en debatten.

U kunt contact opnemen via lisa.verdoorn@rtvpapendrecht.nl

Het programma is vanaf januari iedere maandag van 21.00 tot 22.00 uur te beluisteren op Papendrecht FM.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.