Wees welkom op de nieuwjaarsreceptie vrijdag 2 januari

23 december 2014 door Hennie van der Zouw
Wees welkom op de nieuwjaarsreceptie vrijdag 2 januari

PAPENDRECHT - De nieuwjaarsreceptie van onze gemeente staat in het teken van ontmoeting. Ontmoeting met allen die zich inzetten, betrokken voelen of betrokken willen worden. Aan het begin van het nieuwe jaar is dit voor u hét moment om anderen te ontmoeten en voor anderen om ú te ontmoeten.
Verandering is een gegeven; verbetering een zoektocht.

De start van een nieuw jaar is een natuurlijk ijkmoment. Hebben wij resultaten geboekt? Maar ook: hebben veranderingen tot verbeteringen geleid en is er
ruimte voor nieuwe, sprankelende toekomstdromen? Tijdens de nieuwjaarsreceptie van vorig jaar stonden we stil bij verschillende resultaten die in Papendrecht zijn geboekt. Daarbij werden - met een knipoog - ambassadeurs van Papendrecht benoemd. Een jaar later zijn we benieuwd naar de ervaringen van deze ambassadeurs en van iedereen die Papendrecht een warm hart toedraagt. Kortom, we zijn benieuwd naar mogelijkheden om in contacten met, binnen en buiten Papendrecht nieuwe ideeën en toekomstdromen te laten opborrelen, uit te dragen en om te zetten in nieuwe, klinkende resultaten.

Mede namens de leden van de gemeenteraad en het college van B&W nodig ik u van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst. Ik hoop u vrijdag 2 januari 2015 vanaf 19.00 uur te mogen begroeten in de raadzaal van het gemeentehuis.

C.J.M. (Kees) de Bruin
Burgemeester van Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.