Burgemeester De Bruin opent 21 mei nieuw scoutinggebouw

02 mei 2011
Burgemeester De Bruin opent 21 mei nieuw scoutinggebouw

PAPENDRECHT – Op zaterdag 21 mei opent burgemeester De Bruin het nieuwe onderkomen van Scouting Van Brederode. Dit gaat vooraf aan een spectaculaire bijeenkomst waarvoor alle kinderen uit Papendrecht zijn uitgenodigd.

Nieuw onderkomen
Een van de gebouwen van Scouting van Brederode dateerde nog uit de tijd van de dijkverzwaring. De afgelopen jaren hebben de scouts zich ingezet om het gebouw te vervangen. Na acties als flessen verzamelen, loten verkopen en rommelmarkten was er eind 2010 voldoende geld bijeengebracht. Bekende landelijke fondsen als het SKAN Fonds en de Stichting Boschuysen hebben de scouts financieel geholpen. Ook de lokale ondernemers stonden voor de scouts klaar. Nu kan het gebouw in gebruik worden genomen. Burgemeester De Bruin opent het gebouw op zaterdag 21 mei om 16.00 uur.

Openingsspel voor de Papendrechtse jeugd
De opening van het gebouw vieren de scouts met de Papendrechtse jeugd. Alle kinderen tussen de 5 en de 18 jaar kunnen meedoen met een fantastisch openingspel. Het programma begint om 12.00 uur aan de Kamerlingh Onneslaan 1 en duurt tot 15.30 uur. Daarna volgt de opening van het gebouw. Aanmelden voor het programma is niet nodig.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.