Tweede dag Kerstmarkt Papendrecht afgelast

19 december 2014 door Hennie van der Zouw
Tweede dag Kerstmarkt Papendrecht afgelast

PAPENDRECHT - Reden: storm met harde windstoten verwacht voor zaterdag 20 december. De organisatie van de Kerstmarkt Papendrecht heeft na consultatie van weerbureaus besloten de tweede dag van de tweedaagse kerstmarkt in Papendrecht, zaterdag 20 december 2014, af te gelasten.

Op dit moment wordt voor 20 december een storm verwacht met windkracht 7, gecombineerd met harde windstoten variërend van 75 km tot 90 km per uur. Hierdoor ontstaat een te hoog risico op gevaarlijke situaties.

Veiligheid voorop
Het besluit om de tweede dag van de Kerstmarkt af te gelasten is een moeilijke beslissing geweest. Maar voor de organisatie staat de veiligheid van bezoekers, standhouders, inwoners en andere betrokkenen altijd voorop. Natuurlijk is en blijft het wel enorm spijtig voor Papendrecht en alle
betrokkenen die in de voorbereiding keihard hebben gewerkt, dat de tweede dag van de kerstmarkt niet kan doorgaan. De organisatie van de kerstmarkt treedt in contact met de standhouders over een goede financiële afwikkeling van zaken.
 
De overdekte ijsbaan op de Markt blijft zaterdag 20 december wel open en toegankelijk voor iedereen. Het laatste nieuws en alle ontwikkelingen zijn te volgen via de website www.papendrecht.nl en Facebook en Twitter: facebook.com/gemeentepapendrecht en twitter.com/papendrechtgem.
 
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.