Drukbezochte kerstmarkt in De Wieken

16 december 2014 door Hennie van der Zouw
Drukbezochte kerstmarkt in De Wieken

PAPENDRECHT - In verpleeghuis De Wieken stond zaterdag 13 december alles in het teken van Kerst. Veel bezoekers en bewoners hadden hun weg naar de jaarlijkse kerstmarkt weer gevonden. Hier genoten ze volop van muziek van een klein dameskoor o.l.v. Jan Zweep, smulden ze van versgebakken oliebollen en deden ze kerstinkopen bij een van de marktkraampjes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.