Komend weekend weer knusse Kerstmarkt

15 december 2014 door Hennie van der Zouw
Komend weekend weer knusse Kerstmarkt

PAPENDRECHT - Vrijdag 19 en zaterdag 20 december is er voor de vierde keer een gezellige kerstmarkt op de Markt in Papendrecht. Behalve kraampjes met leuke producten, zijn er ook workshops te volgen en oude ambachten te bekijken. Ook zijn er diverse andere activiteiten zoals muzikale optredens, het lichtjesfeest en de ijsbaan.  

Openingstijden
Vrijdag is de kerstmarkt van 14.00 tot 21.00 uur open. Zaterdag is er Late Night Kerst Shopping tot 22.00 bij de winkeliers van winkelcentrum de Meent. De kerstmarkt sluit zich hier bij aan en is van 11.00 tot 22.00 uur open.

Oude ambachten, workshops en optredens
Op de kerstmarkt zijn verschillende oude ambachten te bekijken zoals een kerstportret tekenaar, een glasblazer en een mandenmaker.  Ook zijn er zaterdag diverse workshops voor jong en oud zoals bloemschikken en strijktekeningen maken. De singer/songwriters van Stichting Tobe zullen voor de muzikale omlijsting zorgen.

Lichtjesfeest
Vrijdagavond is er het Lichtjesfeest. Om 18.15 uur kunnen de kinderen gratis een lichtje afhalen bij de kramen van het Lichtjesfeest (op=op). Om 18.30 uur begint het programma met muziek, samenzang en een uitbeelding van het kerstverhaal. De burgemeester zal dan ook de grote kerstboom ontsteken. Daarna volgt de tocht van ongeveer twee kilometer. Voor meer informatie kijkt u op www.kerstmarktpapendrecht.nl

Ijsbaan
Vrijdag 19 december vindt om 20.00 uur de opening van de ijsbaan plaats. Twee weken lang kunt u bijna elke dag heerlijk komen schaatsen. Er zijn in deze twee weken diverse activiteiten zoals jazz on ice, Disney on ice en disco schaatsen. Het volledige programma en de openingstijden zijn te vinden op www.ijsbaanpapendrecht.nl of in het Papendrecht Magazine.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.