College wil ook in 2011 een kerstmarkt

23 mei 2011

PAPENDRECHT - In 2010 is in Papendrecht voor het eerst een Duitse Kerstmarkt georganiseerd. De waardering was hoog en de markt heeft zich ontpopt als een ontmoetingsplek, waarin vele geledingen van de Papendrechtse samenleving een bijdrage hebben geleverd. Door de organisatie is geïnvesteerd in relaties en infrastructuur die gebruikt kan worden bij een volgende versie.

Het college van B&W stelt daarom voor om te besluiten tot een doorontwikkeling van de Kerstmarkt. Dit zowel in de breedte als in de diepte. Qua breedte denkt men aan het uitbreiden van mogelijke participanten zodat (nog) meer verscheidenheid ontstaat. Qua diepte wil het college meer en vooral eerder werk te maken van het benaderen van Papendrechtse ondernemers met de uitnodiging om te participeren in de ‘kerstkraamverkoop’. Voor het organiseren van een Kerstmarkt 2011 is een budget gereserveerd van € 30.000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.