Santarun voor voedselbankkinderen levert bijna 5000 euro op

14 december 2013
Santarun voor voedselbankkinderen levert bijna 5000 euro op

PAPENDRECHT - Na het grote succes van vorig jaar met meer dan 500 deelnemers had Papendrecht op zaterdag 14 december 2013 opnieuw haar eigen Santa Run. Ook dit jaar renden honderden mensen verkleed als Kerstman samen door het dorp voor een goed doel.

Met de opbrengst  van bijna 5000 euro zal Rotary Club Papendrecht opnieuw een dagje uit organiseren naar de Winter Efteling in de kerstvakantie voor kinderen uit gezinnen die worden ondersteund door de Voedselbank Papendrecht. Tevens steunen ze Dream4Kids, een organisatie die kinderen met een trauma een nieuwe start geeft (www.dream4kids.nl).

Start en finish was weer op de Markt bij het Gemeentehuis Papendrecht. Het parcours liep in en rond het centrum en was ongeveer drie kilometer lang.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.