Rotary Club Papendrecht organiseert Santa Run

02 november 2012
Rotary Club Papendrecht organiseert Santa Run

PAPENDRECHT - De Rotary Club Papendrecht organiseert voor de eerste keer een Santa Run, en wel op 15 december 2012.

Op die dag zullen honderden mensen verkleed als kerstman samen door het dorp rennen (of lopen) voor een goed doel.

Start en finish zijn op de Markt bij het Gemeentehuis Papendrecht en het parcours loopt in en rond het centrum en is ongeveer drie kilometer lang. Om 10:30 begint de warming-up en om 11:00 klinkt het startsignaal. De medaille-uitreiking is om 12:15 uur.

Een ieder kan mee doen. Het is voor jong en oud. Van hardlopers tot trage wandelaars. Het kost slechts €10,00 per persoon. Als je meedoet aan de Santa Run, steun je meteen het goede doel. Met de opbrengst wil Rotary Club Papendrecht namelijk een dagje uit organiseren naar de Winter Efteling in de kerstvakantie voor kinderen uit gezinnen die worden ondersteund door de Voedselbank Papendrecht.

Aanmelden kan via http://papendrecht.rotarysantarun.nl. Voor een Kerstmanpak wordt gezorgd. Meedoen kan als sportclub, bedrijf, klas of vereniging.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.