Maandagnacht 15 december tot dinsdagochtend 16 december afsluiting A15

15 december 2014 door Hennie van der Zouw
Maandagnacht 15 december tot dinsdagochtend 16 december afsluiting A15

PAPENDRECHT - Afsluitingen en verkeerstops op de A15 i.v.m. verwijderen fietsbrug.

Vanavond wordt de fietsbrug bij de Witte Brug verwijderd.

Daarvoor worden van 18.30 uur tot morgenochtend 05.30 uur rijstroken afgesloten en vindt er minstens 1 verkeersstop plaats (afsluiting van de A15 van maximaal 15 minuten). Snelheid is max. 70 km. p/u.

Van 21.00 tot 05.00 uur wordt ook toerit 23 richting Rotterdam afgesloten in verband met het verwijderen van het hoogteportaal.

Daarvoor is ook nog een verkeersstop nodig.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.