Werk aan de nieuwe Witte Brug onzichtbaar vanaf de A15

04 augustus 2014
Werk aan de nieuwe Witte Brug onzichtbaar vanaf de A15

PAPENDRECHT - Al lijkt het dat erop niet gewerkt wordt bij de nieuwe Witte Brug, onze fotograaf laat hier zien dat er wel degelijk hard gewerkt wordt. Vanaf de A15 is het werk voor de voorbijrijdende automobilisten echter niet zichtbaar.

Op de bijgevoegde foto kunt u goed zien dat er al een groot aantal palen de grond in gegaan zijn, als basis voor de nieuwe brug......

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.