Ontwerp nieuwe "Witte Brug" gepresenteerd

11 juni 2014
Ontwerp nieuwe "Witte Brug" gepresenteerd

PAPENDRECHT - Het nieuwe Veerwegviaduct wordt net als het Wilhelmina-viaduct bij Sliedrecht uitgevoerd met prefab kokerliggers en wordt voorzien van een boogconstructie.

In opdracht van Rijkswaterstaat Programma's, Projecten en Onderhoud (PPO) voert Van Hattum en Blankevoort dit Design & Construct project uit en Volker InfraDesign verzorgt hierbij de engineering. In december 2014 moet het nieuwe viaduct open gaan voor het verkeer.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.