Schilderbedrijf Groen B.V. maakt een doorstart

10 december 2014 door Hennie van der Zouw
Schilderbedrijf Groen B.V. maakt een doorstart

PAPENDRECHT - Schildersbedrijf Groen BV had op dinsdag 11 november faillissement aangevraagd, aangezien het niet meer aan zijn verplichtingen kon voldoen. De directe oorzaak was dat het pensioenbedrijf plotseling besloot een bestaande betalingsregeling overboord te gooien, waardoor Groen BV in acute geldnood kwam.

Gelukkig bereikte ons vandaag het bericht dat Groen BV een doorstart gaat maken. Helaas kunnen niet alle werknemers bij het bedrijf in dienst blijven.

Het schildersbedrijf vierde twee jaar geleden haar 150-jarig bestaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.