'Kerstsprookje' dit jaar weer terug

08 december 2014

PAPENDRECHT -  De sfeervol verlichte, sprookjesachtige, wintertuin met kerstman en veel verlichte rendieren aan de Veerweg (tegenover het Shell Benzinestation) komt dit jaar weer terug. De heer Blokland is momenteel druk bezig in zijn tuin om alles te installeren.

Over enkele dagen zullen alle dieren verlicht zijn en kunnen passerende fietsers en wandelaars weer als vanouds en vooral 's avonds van dit bijzondere tafereel genieten.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.