Snelle aanhouding na bedreiging

05 december 2014 door Hennie van der Zouw
Snelle aanhouding na bedreiging

PAPENDRECHT - De politie heeft op 3 december om 14.30 uur een 19-jarige man uit Papendrecht in zijn woonplaats aangehouden.

Twintig minuten voor zijn arrestatie zou hij in Papendrecht van een 16-jarige jongen uit Papendrecht zijn muts hebben afgepakt en hem woordelijk hebben bedreigd. De politie werd gebeld en agenten vonden de man op de Willem Dreeslaan. Hij had de gestolen muts nog bij zich. De man reed op een fiets die ook nog van diefstal afkomstig bleek te zijn. De man werd aangehouden en de fiets is in beslaggenomen. De verdachte is in verzekering gesteld en wordt verhoord.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.