Oh... kom er eens kijken...

04 december 2014
Oh... kom er eens kijken...

PAPENDRECHT - Op 4 december komen veel kinderen uit school met een surprise. Joël van der Stelt van de Koningin Beatrixschool  liep naar huis met een mega surprise.  Zijn moeder en zus hielpen hem zelfs met het dragen. Onderweg kreeg hij veel bekijks. In de superverrekijker waren twee Star Wars Magazines én... 2 chocolade letters verstopt.  Joël glundert van oor tot oor met zijn natuurgetrouwe telescoop! Tsja... want wie wil er nou niet zo'n mooie surprise krijgen!!!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.