D3 van VV Papendrecht eerste najaarskampioen

03 december 2014 door Hennie van der Zouw
D3 van VV Papendrecht eerste najaarskampioen

PAPENDRECHT - D3 is als eerste team van VV Papendrecht najaarskampioen geworden. Op zaterdagochtend 29 november won de ploeg van trainer Peter Wubben op het Slobbengors met 5-0 van GSC/ODS 2.

Hierdoor zijn de D-pupillen, die gesponsord worden door NoSuchCompany, onbereikbaar geworden voor concurrent Drechtstreek D4 dat komende zaterdag om 9.00 uur op ons thuiscomplex de laatste tegenpartij van de najaarscompetitie is. D3 heeft alle 9 competitieduels ruim gewonnen en is met een doelsaldo van 66 voor en 8 tegen dan ook de oververdiende kampioen.

Het kampioenschap werd op het veld gevierd met een heuse rookbom en kampioensbekers voor de spelers. De kantine werd nog lange tijd onveilig gemaakt. D3, spelers en begeleiding, gefeliciteerd met het najaarskampioenschap!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.