Zwemmers van de Geul winnen Arena Clinic

01 december 2014 door Hennie van der Zouw
Zwemmers van de Geul winnen Arena Clinic

PAPENDRECHT - Dit najaar had Arena een wedstrijd uitgeschreven waarbij zwemclubs een clinic met een topzwemmer konden winnen. De zwemmers van de Geul hadden enthousiast meegedaan met deze wedstrijd en het hun inzet werd beloond: op 26 november zou  Joost Reijns, de nummer 2 van Nederland op de kortere  vrije slag nummers, een clinic komen geven in het nieuwe zwembad.

Onder het toeziend oog van wethouder Koppenol begon Joost Reijns afgelopen woensdag met een kort inzwemprogramma en daarna werden er allerlei techniekopdrachten  gegeven. Deze opdrachten werden door de zwemmers heel serieus uitgevoerd want er stond nog iets op het spel: tijdens de clinic zouden Joost Reijns en een vertegenwoordiger van Arena twee talenten in de leeftijdsgroep 10 tot 14 jaar uitkiezen. Zij mogen begin 2015 deelnemen aan een masterclinic in Eindhoven en deze clinic zal gegeven worden door niemand minder dan Ranomi Kromowidjojo. 

Na ruim anderhalf uur trainen werden Alyssia de Boer en Aidan van Gool uitgekozen om in Eindhoven deel te nemen aan de master clinic. Na afloop van de Arena clinic was er voor alle zwemmers nog gelegenheid om een handtekening te vragen aan Joost Reijns en met hem op de foto te gaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.