Aannemingsbedrijf J.A. de Heer genomineerd voor High Growth Awards

11 november 2008
Aannemingsbedrijf J.A. de Heer genomineerd voor High Growth Awards

PAPENDRECHT - Dit jaar strijden 127 Nederlandse groeibedrijven mee om de titel van het beste groeibedrijf, waaronder Aannemingsbedrijf J.A. de Heer bv. Port4Growth maakt op 18 november 2008 de winnaars bekend van de High Growth Awards 2008. Opvallend is dat de kredietcrisis voor een groot deel voorbij lijkt te gaan aan de snelgroeiende bedrijven. Uit een rondgang langs de genomineerde bedrijven valt op dat zij nauwelijks behoefte aan krediet hebben of eerder afgesloten krediet niet hebben opgenomen.

Port4Growth, platform voor groeibedrijven, organiseert deze verkiezing om snelgroeiende bedrijven, zoals Aannemingsbedrijf J.A. de Heer bv, die in korte tijd een forse groei heeft doorgemaakt, te erkennen voor hun groeiprestaties. Zij doet dit samen met haar partners PricewaterhouseCoopers, Rabobank en het vakblad voor ondernemers bizz. Bij de beoordeling weegt de kwaliteit van de groei zwaarder dan de cijfers alleen. Daarmee onderscheidt High Growth Awards zich van andere verkiezingen. Aannemingsbedrijf J.A. de Heer bv werd bijvoorbeeld ook beoordeeld op het ondernemersprofiel, de voorbeeldfunctie en de rol van strategie in het groeiproces.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.